Cytat:
|
Napisał cziko
No proszę - nie jestem odosobnionym przypadkiem...... (w kupie raźniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Jak wymienili Ci pierwszy moduł, to skąd go wzięli, nowy, czy używany, ile zapłaciłeś?
Za drugim razem co rozbierali?? Turbinę, czy moduł? Ile zapłaciłeś?
Ja na razie nie mam sprecyzowanego zdania co zrobię - nawet myślałem o wymianie TURBO w ASO - ponad 4.000zł.
Znajomy z INTERCARS może kupić turbinę na siebie za ok 2.700zł, ale nie wiem czy oryginał, czy zamiennik, no i gdzie założyć - pewnie w ASO, to może jakąś gwarancję dadzą.
Używana to ryzyko - może być taka sama, albo gorsza - loteria.
Sam nie wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za odpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdr.
|
O ile pamiętam zapłaciłem 300zl. Moduł był używany. Nowych modułów raczej nie dostaniesz, chyba że z turbiną
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Garret ma pomysł na zarabianie kasy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Za drugim razem rozebrali turbine. Wyczyścili, wypiaskowali, a poniewaz akurat w tym momencie nie mieli jak przetestować samego modułu (trzeba było czekać kilka dni na jakieś urządzenie) więc wymienili tez i moduł na inny. koszt 1200 (całość) i 6 miesiecy gwarancji.