View Single Post
Stary 24-01-2009, 16:39   #16
Piotrek8814
ford::average

Domyślnie Re: [Mk2] 1.8 TD Licznik nie kręci

Witam,
Miałem podobny problem. Kiedy kupiłem mondka miał na liczniku ok 185tyś. km kiedy licznik doszedł do 190tys. zwariował Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przeskoczył na 170 tyś. i tak ciągle jak nie do przodu to do tyłu czasami śmiałem się że licznik pokazuje tyle km na ile czuje się samochód :fcp23 . Licznik po prostu był kręcony i domyślam się ze poszła jakaś cześć w środku. Rozbierałem go kilka razy i starałem się go złożyć ale nic to nie dało. Chodził jak wcześniej. Kupiłem drugi licznik na allegro (patrz czy z tylu nie ma miejsca na linkę bo do 94 chyba były jeszcze na linkę a później zrobili elektroniczne) i po prostu go zamontowałem teraz ma ok 285tys. ale działa normalnieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poza tym nie wiem ile miał naprawdę przejechane wcześniej możliwe ze ponad 300 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Także nie patrz się zbytnio na km bo i tak nie wiesz czy Twój nie ma 270tys..
Piotrek8814 jest offline   Odpowiedź z Cytatem