Re: Podkarpacki spam ...
Witaj i Ty Kolego :fcp1
Nudna niedziela, ale ja to lubie. Nie trzeba nic robić tylko się obijać. No, ale jutro koniec sielanki (a dokładnie dzisiaj nad ranem). Muszę skoczyć w małą traskę do Łodzi. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że nie jade swoim Mondkiem tylko z teściem jego Fiestą. No, ale autko też fajne -2003r, 1.4 TDCI. Zobaczymy jak się spisze w trochę dłuższej drodze (zazwyczaj więcej jak do 100km nie jeździła, no raz Kraków). Po powrocie ocenie jak się spisywała i dam znać ile spaliła bo też przy okazji zrobie taki test. A tak propo spalania. Wczoraj przy tankowaniu zaskoczył mnie mój Mondek. Średnie spalanie wyszło na poziomie 5,46 l/100km. Jestem zadowolony. Co prawda większość przejechanych km była poza miastem, ale sami wiecie jak to się w naszym regionie jeździ, zwłaszcza zimą - dziesiątki zakrętów, podjazdów i "spowalniaczy" na drodze. Tak czy siak wynik spalania super. Ropa lana na BP w Rzeszowie (tam zawsze staram się tankować jak przejeżdzam, dodam, że zwykła nie Ultimate).Oby tak dalej :fcp3
Pozdrawiam wszystkich i czekam aż przerwą mój i Krzycha monolog w naszej strefie.