View Single Post
Stary 27-01-2009, 15:59   #9
Mephic
ford::average

Model: Mazda 3
Silnik: 1.6 CD
Rocznik: 2006
Domyślnie Re: [MK4] CB Radio, gdzie i co montować

Ja mam Harry'ego i jest super. Bez autoredukcji szumów, ale na jej temat jest tyle kłótni, że nie będę rozbudzał kolejnej pisząc mojej opinii na ten temat. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W MK III włożyłem po prostu... pod radio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może nie tyle włożyłem co "wepchnąłem" ale siedzi. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wiem czy da się tak w MK IV zrobić. Wada takiego rozwiązania -> jak mam wpięty mikrofon to przy wrzucaniu "jedynki" zahaczam paluchem ale z drugiej strony w trasie aż tak często z pierwszego biegu nie korzystam, żeby miało to jakiekolwiek znaczenie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Druga wada to fakt, że jest widoczne, ale.... jest też zaleta - jak już złodziej się włamie to zanim zdąży je wyjąć ja akurat będę wychodził do pracy/na uczelnie i go przyłapię ;D

Jeśli chodzi o Unidena to ciągle chyba aktualne są problemy z homologacją, ale jak dla mnie to bardziej efekt tego, że ktoś komu bardzo zależało na wyeliminowaniu konkurencji (nie wskazuję wcale palcem na PRESIDENTA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) pociągnął za odpowiednie sznurki. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli chodzi o antenę to też mam presidenta, na magnesie i choć nie jest to tak dobry efekt jak zamontowana na stałe, to spokojnie wystarczy do codziennej jazdy w trasie.

Pozdrawiam
Mephic jest offline   Odpowiedź z Cytatem