Cytat:
Napisał micb
ciezko mi uwierzyc ze stawiasz za wzor kierowcow ktorzy dostali prawo jazdy w prezencie i bez egzaminow bo rzad stwierdzil ze nie upora sie z tak duza iloscia aplikantow; niemcy to inna sprawa, tam ludzie maja gdzie jezdzic i czym jezdzic i rzeczywiscie wiedza gdzie moga...
|
Ja jezdze tu samochodem 2 lata i powiem Ci ze tu sie jezdzi o niebo lepiej niz w PL. Kazdy Cie wpusci, ustapi, poczeka. Jak jade do PL to nie wiem co sie dzieje, tylko chamstwo, wyzywanie przez szybe i glupkowate gesykulacje. Nie mowiac o przepuszczeniu pieszych na pasach. Wiec jak Ty za wzor bierzesz polskich kierowcow to nie wiem... Prawda jest taka ze polakom sie wydaje ze sa krolami szos i mistrzami kierownicy, a prawda niestety jest inna i kole w oczy. No nic troche mnie ponioslo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Co do wgrania softu to nie masz zegara wyskalowanego w milach ? Bo jak tak to nie wiem czy europejski soft bedzie pasowal. Ja kupilem zegary od angola z komputerem za 40 zl w PL.