Temat: [Galaxy 1994-2000] Parujące szyby
View Single Post
Stary 30-01-2009, 09:02   #38
rciechan
ford::advanced

Model: Galaxy
Silnik: 2.8 VR6 AMY
Rocznik: 1998
Domyślnie Re: Parujące szyby

Cytat:
Napisał Anjko
A odpowiadając na pytanie rciechan, Ze względu na kształt i konstrukcję calej obudowy dmuchawy nie ma możliwości wejścia do nagrzewnicy bez zdejmowania deski.

Nagrzewnice dostaniesz w każdej hurtowni motoryzacyjnej jak nie na miejscy to na zamówienie na następny dzień. Co do ceny to od 89 za jakąś chińszczyzne do 590zł za oryginał. Ja dałem 200zł za Behra niby dobra firma na pierwszy montaż produkują do wielu aut ale co z tego jak była uwalona jakimś syfem. Mam tylko nadzieje ze uznają mi reklamację.
Aha jeszcze jedno jak czujesz zapach płynu to na 99% masz walniętą. Ja kupiłem auto juz z takim zapachem i nie szło go niczym wygonić mówie tak ma być widocznie i juz. Po wymianie nagrzewnicy zapach zniknął.

No to mnie nie pocieszyles Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czyli nie ma zadnej opcji, nawet przy pomocy jakiegos lusterka czy czegos zeby zobaczyc w jakim stanie jest chlodnica?
No coz, nie pozostaje nic innego, jak zarezerwowac sobie jakis weekend na robote i rozbierac w ciemno. Boje sie tylko, ze po zlozeniu to juz nie bedzie to samo i ze plastiki beda trzeszczec podczas jazdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No ale z dwojga zlego to juz chyba lepsze niz ten smrod i parujace szyby Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i problem jak zamowisz chlodnice, poczekasz na nia dzien a jak juz przyjdzie do zakladania to okaze sie jakas "lewa" i znow bedzie trzeba czekac. W inntercars to jakies dziwne ceny maja bo najtansza nagrzewnica Valeo 666 PLN a najdrozsza Nissens 1081 PLN! Behra niestety nie maja, trzeba poszukac gdzie indziej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.