View Single Post
Stary 30-01-2009, 11:21   #565
micb
ford::beginner

Imię: Mic
Model: Volvo XC60 AWD Summum | Mondeo Mk3 VTech | Corvette C5 Targa
Silnik: D5 V-Tech | 2.0 TDCi V-Tech | LS1 5,7
Rocznik: 2009 | 2001 | 2000
Domyślnie Re: [Mk3] komputer

Cytat:
Napisał 1olek
Ja jezdze tu samochodem 2 lata i powiem Ci ze tu sie jezdzi o niebo lepiej niz w PL. Kazdy Cie wpusci, ustapi, poczeka. Jak jade do PL to nie wiem co sie dzieje, tylko chamstwo, wyzywanie przez szybe i glupkowate gesykulacje. Nie mowiac o przepuszczeniu pieszych na pasach.
Najwyrazniej mamy po prostu zupelnie inne doswiadczenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał 1olek
Wiec jak Ty za wzor bierzesz polskich kierowcow to nie wiem... Prawda jest taka ze polakom sie wydaje ze sa krolami szos i mistrzami kierownicy, a prawda niestety jest inna i kole w oczy.
Wiadomo, generalizowanie zawsze kogos krzywdzi, ale jestem w 100% pewien ze polacy sa lepszymi kierowcami - chociazby z tego wzgledu ze zeby dostac prawo jazdy musza zdac egzamin i zademonstrowac umiejetnosc prowadzenia samochodu... tutaj prawo jazdy dostaje sie praktycznie od reki i bez zadnego testu praktycznego - dla mnie kretynizm kompletny

Cytat:
Napisał 1olek
No nic troche mnie ponioslo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a nic nie szkodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)

Cytat:
Napisał 1olek
P.S. Co do wgrania softu to nie masz zegara wyskalowanego w milach ? Bo jak tak to nie wiem czy europejski soft bedzie pasowal. Ja kupilem zegary od angola z komputerem za 40 zl w PL.
a kto powiedzial ze samochod kupilem w EIRE? mundek ma polskie blachy i wiekszosc rzeczy ktore z nim zrobilem, robilem w polsce; apropos zegarow, mimo tego ze to diesel, zawsze marzyly mi sie te z ST... pytalem juz wczesniej i z tego co mi powiedziano to spasuja tyle tylko ze obrotomierz bedzie zle za wysoko wyskalowany... ciekawe czy z takimi zegarami dostalbym spalanie chwilowe... hmm
micb jest offline   Odpowiedź z Cytatem