View Single Post
Stary 31-01-2009, 13:54   #16
defender118

Domyślnie Re: Zaliczyliście jakiś przypał w swoim autku ??

To teraz może ja coś napisze.Kiedyś gdy wracałem do domu chciałem sobie powchodzić w zakręty tak żeby opony piszczały.No i jeden zakręt pisk jea! i znowu pisk zbliżał się trzeci zakręt to pomyslałem sobie że jeszcze sobie przygazuje no i na tym ostatnim zakręcie auto straciło przyczepnośc zacząłem jechać bokiem przez ulice(dobrze że w tym momencie była pusta)aż wkońcu z prędkością około 60 km/h przejechałem przez 30 cm krawężnik po czym przejechałem przez ogrodzenie i wjechałem.....(nie żartuję) na parking izby wytrzezwień.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.olicjanci którzy akurat jakiegoś żula przywiezli wybiegli i niewiedzieli co się dzieje.Oczywiście miałem test alkoamtem a pani robiąca test zapytała sie to policjantów to czym jechał rowerem??(mialłem 18 lat 3 miesiace po zdaniu prawka) No ale osatecznie dostałem 6 pkt karnych i sam w to nie wierzę ale nie dostałem mandatu.A samochód potrafił sam na kołach wrócić do domu(cięzko było bo felgi były pogięte,sworzenie powybijane a żeby auto jechało prosto musiałem trzymać kierownice obróconą o 90 stopni.A o zachowaniu na nierównościach nie wspomnę bo wtedy auto chyba zaczynało podskakiwać.
  Odpowiedź z Cytatem