Witam, co prawda od niedawna jestem właścicielem [mk2] ale moim skromnym zdaniem.....
plus ze wybrałeś sedana (najbardziej mi odpowiada) minus przedewszystkim za moc 90KM wydaje mi sie ze jest to za mała moc w stosunku do masy samochodu.... ale tak jak powiedziałem jest to moja subiektywna ocena.... natomiast cała reszta to juz nalezy ocenic na żywo bo zdjecia nigdy nie odzwierciedlą żeczywistosci.... sam jeżdziłem i to wcale nie mało kilometrów żeby zobaczyć na żywo i czasami byłem bardzo rozczarowany aż wreszcie trafiłem w dziesiątkę hehehe przynajmniej tak mi sie wydaje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. uważam tak jeśli tylko podoba Ci sie samochód jedź obejrzyj tylko weź ze sobą kogoś kto ma pojęcie na temat samochodów (jeśli sam za bardzo na tym sie nie znasz) ewentualnie zawsze możesz wjechać na stacje diagnostyczną lub na jakiś warsztat i chłopaki ocenią.... tak czy inaczej życzę powodzenia i jesli coś kupisz daj znac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.