Re: [mk4] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...
zaraz zaraz ....spokojnie od początku jak zostawiasz stare radio i gdzie? Chińczyka masz i gdzie go wkładasz ? w miejsce starego radia ? Moim zdaniem nie będzie banglać jedno z drugim (convers z chinolem połączonym transmiterem z soniakiem). Prosty przykład mamy wejścia aux w schowkach i po podłączeniu urządzenia zewnętrznego masz tylko na conversie informacje ze jesteś na aux i tyle nie wyświetla Ci tytułów utworów. Stacja radiowa z chińczyka nie pokaże się na conversie bo przecież convers w tym momencie pokaże Ci pasmo które jest ustawione na częstotliwość, na której chinol nadaje, sprawa BT jest dokładnie tak jak mówisz i ja o tym wiem doskonale i go nawet używam ale przyjacielu z chińczyka poprzez transmiter nie wysterujesz rozmowy tak jak można to zrobić soniakiem. Możesz tak jak mówisz podać jedynie tylko zasilanie i połączyć te urządzenia kablem usb nawet głośników nie trzeba podłączać bo poprzez fale radiowe na soniaku znajdziesz częstotliwość nadawania chinczyka i tylko tyle Ci pozostanie. Rozumiem Twoją ideę, że jedynie soniak zostaje a w miejsce popielniczki wkładasz szufladę z multimediami i tak to łączysz i jednocześnie pstrykasz soniaka i chińczyka. Nam tu głównie chodzi o to aby mieć wszystko w jednym urządzeniu inaczej byśmy się nie zastanawiali tylko jeden by kupił oddzielnie navi, drugi TV, trzeci coś tam jeszcze ... Ma być wszystko w jednym ze wszystkimi opcjami z RDS i co najważniejsze ma banglać convers + . Jeżeli jestem w błędzie i źle to rozumiem to niech mnie ktoś z niego wyprowadzi. Ale :fcp29 kolego za twórcze myślenie.