johnnyjp Własnie tak na stacji najlepiej, teraz zamiast tych naklejek na gorze przedniej szyby typu PIONEER albo cos nakleić sobie TANKUJĘ DO PEŁNA. Co do szpanu to mi nie zależy, czysto w środku musi być z zewnątrz to nie koniecznie, szybki przyciemniłem bo samochod duzo ładniej wygląda, przemieszczam sie z nastawieniem "mi sie nigdzie nie spieszy, chcesz- to se zapi#####j" na trasie zawsze zjade bo po co mam kogoś blokować przez 5km skoro w koncu i tak mnie wyprzedzi i bedzie jechal 190 jak jechał 190. Korki itp. zawsze wpuszcze chyba ze sie wciska bezczelnie (lub ma full tjunink masakra bmw, golfa itp.+ muza kaszle z głosniczków) pieszy tak samo przejdzie zawsze, ale nie żebym specjalnie sie zatrzymywał na kazdym przejściu, niestety wiekszość pieszych to ludzie ktorzy tylko mpk z samochodów znają i nie wie ze ja nawet z 40 w 5 metrów sie nie zatrzymam ale co mu tam. Muzyka jak kazdy wie jest dobra, jak jade sobie sam trasa albo w mieście rano (tylko rano wieczorem to juz moze byc odebrane jako szpan
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) to czasami sobie odkrece "woljum" na zabicie nudy i senności bo mam taki kaprys i ochote.
Troche posty odbiegły od tematu ale co tam. Jest jeszcze jeden dobry sposob na szpan ale tylko jak ma sie kogoś jako pasarzera - cisza w samochodzie czyli silnik słychac tylko na tyle ile potrzeba, zawieszenia nie słychać, radyjko cos tam bzyczy ponizej głosności mowy oraz typowa jazda na "kruzing".