View Single Post
Stary 08-02-2009, 22:39   #57
Jeztom
ford::amateur

Domyślnie Re: [Mk2] Przykre spotkanie z członkami klubu Forda.

Cytat:
Napisał arturek
Może to byli goście z fanklubu BMW, tylko że przesiedli się na coś innego (ale burackie nawyki pozostały). Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Arturek
Cytat:
Napisał Bierni
Ich stary ma BMW HeHeHe :fcp3 Pajace na alusach !
No koledzy, myslę, że takie własnie teksty swiadczą o Was, bo to, że jakiś dwóch dresiarzy trafiło sie w Fordach to pewnie przypadek, ale to że się dresiarze trafiaja w BMW to juz świadczy o tym, że cała społeczność tej marki to buraki i dresiarze.

A chciałbym Was panowie poinformować, że jestem włascicielem zarówno BMW(od kilku lat)jak i FORDa, a Forda dokładniej od wczoraj, czy teraz to świadczy o tym, że jestem pajacem bo mam BMW czy jestem pajacem bo mam Forda, a może to Wy jestescie pajacami pisząc takie teksty nie posiadając wiedzy o klubach, zachowaniach, mentalności włascicieli aut BMW ?

Więc zanim ocenicie innych fanów jakiejś marki, spójrzcie na siebie co reprezentujecie, a zwłaszcza "FAN" który ma sporo postów już nabitych na forum, czyli jest częscią forum i sam świadczy o ocenie właścicieli tejże marki.

Jeżeli byście chcieli poedukować się troche to zapraszam na forum np. www.bmwauto.pl myślę, że akurat Wy dwaj wiele moglibyście sie nauczyć o fanach marki BMW, którym w znacznej mniejszości chodzi o palenie gum, driftowanie na ulicach czy zakąłdanie dresów i plastiku na auto.

pozdrawiam
Jeztom jest offline   Odpowiedź z Cytatem