raz odpalalem auto a ze bylo zimno to chcialem je troche przegazowac. sprzeglo wcisniete i zdawalo mi sie ze luz byl wrzucony no to ciagle go gazuje i zdejmuje noge ze sprzegla... a tu auto jeb w kontener od smieci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pekl tylko zderzak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
bylo ciemno, dojezdzam do miejscowosci i przedemna jedzie tir, wyprzedzam go a tam za lekkim zakretem rondo. jade z kolega i dwoma dziewczynami ktore przysnely z tylu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ulica lekko mokra. wyprzedzilem go ale wiedzialem z juz nie zdarze wyhamowac z racji ze bylo troche mokro na ulicy no to tak mi sie udalo wpasowac na te rondo ze driftem je wzialem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dziewczyny sie obudzily i "stalo sie cos"? a my "nie, spijcie" ;D a ja z kolega w lekkim szoku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak mialem wypadek i dachowalem to po 2 min przejezdzalo auto i taka kobitka sie zatrzymala i pyta sie czy wszystko ok i wogole i do mnie text "no chlopaki ale wam powiem ze dwa tygodnie temu tez tu lecialam tylko z drugiej strony ladowanie mialam"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nas bylo 4 w 2 autach i nam kopary w dol
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. autem jeszcze z nad morza wrocilem ok 250km do domu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w brodnicy palu chcialy sie za mna puscic ale miasto bylo zakorkowane i sobie odpuscili
a teraz sytuacja moich kumpli ;D
jechali maluchem przez takie wioski i na jednym z zakretow wylecieli w kukurydze, troche ich zarzucilo i ustali bokiem. niewiele myslac wrzucili wsteczny i jada tak do tylu. jada dluzsza chwile i udalo im sie z tej kukurydzy wyjechac przed ciagnikiem... wyobrazcie sobie mine tego kierowcy ciagnika jak z 10m przed nim z kukurydzy wyjezdza fiat 126p tylem
ojcu kumpla jak chcial wejsc w zakret i mu sie maglownica posypala ze nie chciala w prawa strone odbic. pech byl ze zakret tez byl w prawa strone i jakies 100 na liczniku. efekt skasowany golf a ten koles przy dachowaniu wypadl przez przednia szybe i o dziwo nie mial nawet zadrapania
jadac autem przeznaczonym do zajezdzenia wjezdzajac na taki maly mostek otworzyla nam sie maska przy jakichs 60km/h. kumpel wtedy wypchnal nogami przednia szybe jak sie zaparl
raz jadac do kumpla przez taka malo uczeszczana droge w zime ktos musial chyba zrobic psikusa i pokac wczesniej ja woda bo mimo moich wysilkow nie udalo mi sie zahamowac przez odleglosc ok 200-300m przed zakretem z predkosci ok 40-50km/h
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. final z buta do kumpla (15km) i powrot ciagnikiem
raz zabraklo mi na trasie paliwa. zadzwonilem do paru osob zeby po mnie wpadly i kumpel powiedzial ze podjedzie za jakas godzine. po 40 min padl mi telefon, latarka i powoli rozladowywal sie akumulator... po godzinie kumpel jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przejechalismy jakies 2 km a ten sie zatrzymuje. pytam sie co jest a on banan na ryju i mi mowi ze paliwo mu sie skonczylo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. myslalem ze jebne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. koncowo przyjechal 3 kumpel z bankami paliwa dla nas obu
tak ogolnie to mialem kupe takich roznych "ciekawych" sytuacji.
przez polorej miesiaca udalo mi sie zlapac 8 kapci. jakim cudem pojecia nie mam
i odnosnie jednego kapcia mialem chyba najlepsza sytuacje z tych wszystkich
zlapalem kapcia kolo naszego sierpeckiego ronda przy wjezdzie od strony plonska no i ze zapas tez byl kapec a do cpnu mialem tylko 2 km to zanioslem opone, napompowalem, zanioslem spowrotem i zalozylem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po chwili byl kapec. no wiec zdjalem te na ktorym zlapalem kapcia i znowu na cpn... donioslem je i zadowolony ze powietrze nie ucieklo zabieralem sie za zakladanie jej a tu w lewarku jakims cudem poszedl gwint i auto spadlo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dzwonie po kumpla ktory po 15 min przyjezdza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. podstawia lewarek i na zlosc w tym tez gwint poszedl. pojechal na warsztat po hydrauliczny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na szczescie terz obylo sie juz bez zadnych nieoczekiwanych zwrotow akcji. bylem spozniony do pracy a robilem za kierowce i przez to nikt z tych ktorych wiozlem nie mogl dojechac na czas wiec szybko wjezdzam na droge na rondo i patrze ze dwie ulice sa zamkniete. akurat ta ktora mi pasowala byla otwarta (na zuromin) wiec niewiele myslac wjezdzam na nia i po 500m przedemna jedzie dluga kolumna aut. w sumie to mnie to nie zdziwilo tak bardzo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zaczalem ja wyprzedzac po troche i wkoncu zaczelo mnie zastanawiac czemu z naprzeciwka nic nie jedzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak zaczalem mijac auta telewizji, monster trucka i rozne inne znanych firm zadzwonilem szybko do szefa i pytam sie co jest. a ten ze TDP dzisiej jest i dlatego drogi pozamykali ;D szybko przed pierwsza wioska wyprzedzilem cala ta kolumne i wpadlem do niej jako pierwsz ;D miny i zdziwienie ludzi bylo boskie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nigdzie na tej trasie nie chcieli mnie wypuscic (dziwne) wiec musialem jechac tak ok 35km z predkoscia ok 150km/h
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. rowniez po terenie zabudowanym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. o dziwo mijane przezemnie radiowozy nie mialy chyba nic przeciwko zebym tamtedy jechal z taka predkoscia (ok 3 na trasie i co zjazd stojacy)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a wozek to corolla z 89r wiec wyrozniala sie od reszty aut firmowych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na szczescie w zurominie na jednym z rond mnie wypuscili