bałucki spokojnie mnie jak zresztą słusznie zauwazyłes miejsce spotkań jest obojętne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. grunt żeby się spotkać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a miejsca które podałeś nie są "be" ale nie oferuja nic czego nie oferowałby nam parking pod MacSyfem lub kaloryfer. Tylko o to mi chodziło i przepraszam jesli cię uraziłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
co do frekwencji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no cóż ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie byłem tylko na jednym spocie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na pierwszym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. miło mi ze to zauważyłeś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mi osobiście nawet podobał się ten parking na którym robiliśmy sobie nocne zdjęcia, pamiętacie ? To wtedy co kemizo nieźle wszystkich rozśmieszył