Cytat:
|
Napisał Adasko_Transit
Nie podzielam jednak zdania kolegów co do rzekomego przebiegu autka sugerując się... zużyciem (jeśli tak można to nazwać) kierownicy.. Moja jest w bdb stanie, a szacuję przebieg na grubo ponad 0,5mln km :fcp1
|
Wiesz... moja też jest w bardzo dobrym stanie - a mam 500 tyś zrobione... tyle że rok temu kupiłem niezniszczoną kierownicę, bo poprzednia przetarła się do stalowego prętu... Wykładzina podłogi też jest u mnie jak nowa, choć nigdy nie miałem dywaników... tyle że rok temu wymieniłem swoją (a raczej jej resztki) na inną, całkiem przyzwoitą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy dobrze Ci radzili
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na chłodno i na spokojnie pojedź, sprawdź wszystko o czym była mowa w tym wątku. Przeleć zdanie po zdaniu całą dyskusję i wypisz sobie na kartce co warto sprawdzić i co się kolegom nie podobało, pełnymi zdaniami i bez skrótów. Będąc przy samochodzie odhaczaj co już sprawdziłeś. Do tego zaufany kolega patrzący chłodno na cały zakup oraz stacja diagnostyczna...