View Single Post
Stary 12-02-2009, 01:45   #13
maciekd
ford::advanced

Model: Transit Mk5 FT100, Transit Mk6 Euroline
Silnik: 2.5 Di 76KM, 2.0 tdci 125KM
Rocznik: 1996, 2004
Domyślnie Re: Zmiana Transita na.. Transita. Czy warto?

Cytat:
Napisał Adasko_Transit
Nie podzielam jednak zdania kolegów co do rzekomego przebiegu autka sugerując się... zużyciem (jeśli tak można to nazwać) kierownicy.. Moja jest w bdb stanie, a szacuję przebieg na grubo ponad 0,5mln km :fcp1
Wiesz... moja też jest w bardzo dobrym stanie - a mam 500 tyś zrobione... tyle że rok temu kupiłem niezniszczoną kierownicę, bo poprzednia przetarła się do stalowego prętu... Wykładzina podłogi też jest u mnie jak nowa, choć nigdy nie miałem dywaników... tyle że rok temu wymieniłem swoją (a raczej jej resztki) na inną, całkiem przyzwoitą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy dobrze Ci radzili Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na chłodno i na spokojnie pojedź, sprawdź wszystko o czym była mowa w tym wątku. Przeleć zdanie po zdaniu całą dyskusję i wypisz sobie na kartce co warto sprawdzić i co się kolegom nie podobało, pełnymi zdaniami i bez skrótów. Będąc przy samochodzie odhaczaj co już sprawdziłeś. Do tego zaufany kolega patrzący chłodno na cały zakup oraz stacja diagnostyczna...
maciekd jest offline   Odpowiedź z Cytatem