No chłopak się zakochał... a co ja mam powiedzieć ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja swojego dopieszczam a 99% jazd które nim wykonuję... to przejażdżki "bez celu" żeby zbyt długo nie stał nieruszany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I nie chodzi o to, żeby nie kupował tego egzemplarza, ale żeby miał świadomość co jest do zrobienia i co się z tym autem - mniej więcej - działo. Szczeliny w drzwiach i zbadanie grubości lakieru + przegląd przedzakupowy na stacji diagnostycznej powinny wystarczyć. No przecież chce uniknąć sytuacji jak z obecnym rumakiem ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Adasko... Nie wciskaj kitu, że nie jesteśzabujany w tych osiołkach, bo zaraz Ci poszukam cytatów jak pisałeś o swoim... i jego linii stylistycznej.... i w ogóle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie to, że się nie zgadzam z tymi swteirdzeniami, ale kitu nie wciskaj