View Single Post
Stary 13-02-2009, 19:08   #13
subratri
Zablokowany

Model: Galaxy Ghia
Silnik: 2,8
Rocznik: '97
Domyślnie Re: Ford Fiesta- smieszny wypadek

Cytat:
Napisał franczesko
Cytat:
Napisał subratri
a moze mu poprostu chamulce zdechly...

to ja bym sie nie pchał tym bardziej na czerwonym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a co bys zrobil?? zahamowal?? :fcp27
:fcp29
mi juz kiedys zdechly hample - w maluchu :fcp27 tyle ze mi nie udalo sie przepchac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wybralem tylko w ktorego przywalic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wrzosek, tobie jak widze jeszcze nigdy nie zdechly Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
uwierz ze wtedy raczej nie ma sie checi na myslenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ale ja tez mysle ze to NFS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

kiedys po miesiecznym maratonie z underground po wyprzedzeniu samochodu szukalem w lewym gornym rogu szyby punktow jakie zdobylem :fcp23 :fcp23 i to bylo silniejsze ode mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
subratri jest offline   Odpowiedź z Cytatem