Cytat:
|
Napisał franczesko
Cytat:
|
Napisał subratri
a moze mu poprostu chamulce zdechly...
|
to ja bym sie nie pchał tym bardziej na czerwonym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
a co bys zrobil?? zahamowal?? :fcp27
:fcp29
mi juz kiedys zdechly hample - w maluchu :fcp27 tyle ze mi nie udalo sie przepchac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wybralem tylko w ktorego przywalic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wrzosek, tobie jak widze jeszcze nigdy nie zdechly
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
uwierz ze wtedy raczej nie ma sie checi na myslenie
ale ja tez mysle ze to NFS
kiedys po miesiecznym maratonie z underground po wyprzedzeniu samochodu szukalem w lewym gornym rogu szyby punktow jakie zdobylem :fcp23 :fcp23 i to bylo silniejsze ode mnie