View Single Post
Stary 17-02-2009, 08:48   #30
marcysgalaxy2,3
ford::average

Imię: Marek
Model: GALAXY2,3 GHIA. AUTOMAT
Silnik: 2,3 LPG
Rocznik: 1998
Domyślnie Re: MK1 POTRZEBNA POMOC USTALIĆ NAZWĘ CZĘŚCI

WITAM
Koledzy z powodu rozbieżności zdań na temat tej części opisuje co i jak:
Rację miał kolega "subratin" w pierwszym wv po pierwszym telefonie już znalazłem ten przegubik :fcp18 Lecz aby dogłębnie to sprawdzić zadzwoniłem do aso ford i tam żadnego z podanych numerów nie mogli dopasować do niczego :fcp25 Tak więc zakupiłem część i na kanał z nią :553: po 25 minutach zjechałem zupełnie innym autem :064: Jak się okazuje ten przegubik trzeba wymieniać przynajmniej co 2 lata :fcp6 (wersja pracownika aso WV) bo jeśli nie to poduszeczki po 400 zł :567: Jest ten przegubik odpowiedzialny za cały atak skrzyni przy ruszaniu i zmianach biegów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. NADMIENIE ŻE POLECIAŁEM DO MIASTA RUMIA Z W-WA 809 KM I BEZ RWANIA PUKANIA I INNYCH GŁUPOT :573: :fcp18 BYŁO PYTANIE CZY TA ŚRÓBA MOŻE PRZENOSIĆ PUKANIA ? TAK!!!! A TERAZ JEST CICHUTKO I JAKOŚ INACZEJ PRACUJE SKRZYNIA (JAK NOWA!!!) POLECAM WSZYSTKIM ZAINTERESOWAĆ SIĘ TYM PRZEGUBIKIEM. KOSZT W ASO WV TO 36.50 Z WAT.
WYMIANA JEST BARDZO PROSTA I SAMEMU MOŻNA TO ZROBIĆ (ŚRÓBA I PODKŁADKA STARA,BRAK W KOMPLECIE)
I KILKA FOTEK JAK TO WYGLĄDA WRZUCAM
JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC :580: :597: :509:
marcysgalaxy2,3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem