Nie wiem czemu sie kolega uczepił V-Techa. Kupiłem Mondzia jakies 3 tygodnie temu , polowałem na 130 KM i taki było w ogłoszeniu .Kupilem i przy ubezpieczaniu okazało się, że to jednak 115 :fcp6 Sprzedawca się poczuł i opuścił trochę z ceny więc poczytałem fora , popytałem gdzie ,co i jak i ...wykonałem telefon do V-Techa Pomorze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Trochę się bałem czy wymiana samego programu da jakieś odczuwalne rezultaty - na hamowni wyszło, że fabryka hojnie mnie obdarzyła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zamiast 115 KM dała 128( czyli mialem prawie 130-stke
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Niutków też nie poskąpiono-zamiast deklarowanych 280 bylo 312 :fcp18 . Chłopaki zrobili swoje i na drugim teście szok ! Moc skoczyła do 154 czyli stosunkowo niewiele ale nie ona byla moim priorytetem. Momencik ! Momencik poszedł na 384 czyli doszło ponad 70 !!! Na wykresie wyglądało to fajnie , zapłaciłem i szybko w drogę na testy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i sie zaczęło .... najkrócej mogę to ująć tak, że na czwórce przyspiesza tak, jak wczesniej na trójce, do licznikowych 190 km/h dochodzi w okamgnieniu... mam takie poczucie jakbym zgubił przyczepę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .To były dobrze zainwestowane pieniądze ! Nie robiliśmy wcześniej prób drogowych bo i po co? Łukasz i Gracjan -wielkie dzięki !Chiptuning zyskał jeszcze jednego zwolennika ! Zawsze się zastanawiałem czy to nie naciąganie ludków na kasę ? Teraz dumam nad tym , czemu fabryki wgrywają takie beznadziejne programy ... :553: