lista według mnie nie potrzebna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kto ma być to i tak będzie
jesli kulig, to według mnie tylko kaloryfer (na kulig idealność idealna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
jeśli grill to ... kurde nowu kaloryfer
pytanie tylko czy spotykamy sie pod McD i z tamtąd ruszamy wspólnie na kalo, czy widzimy się odrazu na miejscu ?
przy okazji przydała by się jakaś eskorta spod tablic wjazdowych do miasta, dla tych, którzy Łodzi nie znają a ns spota i tak przybędą
jacio wielka szkoda ze cię nie będzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale mam nadzieję że to sobie odbijemy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
black_time co ja ci mogę powiedzieć :/ nawet nie wiesz ile cie ominęło, a jeśli nie będzie cię w tym tygodniu to już wogóle będziesz miał czego żałować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kemizo - liczę na ciebie !