View Single Post
Stary 17-02-2009, 13:22   #1390
mouzes
ford::advanced

Model: 525, Smart 600 turbo brabus
Silnik: 2,5l. m51b25, 600ccm turbo75KM
Rocznik: 1995, 1999
Domyślnie Re: Spot łódzkiej grupy

lista według mnie nie potrzebna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kto ma być to i tak będzie

jesli kulig, to według mnie tylko kaloryfer (na kulig idealność idealna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
jeśli grill to ... kurde nowu kaloryfer

pytanie tylko czy spotykamy sie pod McD i z tamtąd ruszamy wspólnie na kalo, czy widzimy się odrazu na miejscu ?

przy okazji przydała by się jakaś eskorta spod tablic wjazdowych do miasta, dla tych, którzy Łodzi nie znają a ns spota i tak przybędą

jacio wielka szkoda ze cię nie będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale mam nadzieję że to sobie odbijemy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

black_time co ja ci mogę powiedzieć :/ nawet nie wiesz ile cie ominęło, a jeśli nie będzie cię w tym tygodniu to już wogóle będziesz miał czego żałować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

kemizo - liczę na ciebie !
mouzes jest offline   Odpowiedź z Cytatem