Re: Nie odpalił.
No to skoro rozwaliło ci filterek paliwowy - tak że aż go całego rozsasdziło i powietrze do układu wlazło to niestety nic innego do mózgownicy mi nie przychodzi jak to że masz Pan wodę w paliwie i we filtrze ci zamarzła no i "wybuchnęło" - albo jak butelka z wodą na mrozie (co jest raczej nieprawdopodobne bo musiał by być pełny wody) albo ścianki ma delikutaśne i jak pompka w baku go nadmuchała a drobny lód + śmieci odfiltrowane nie przepuszczały przez filter to go rozsadziło :fcp7 :fcp9 - mechanikiem nie jestem ale czy widzicie tu inną przyczynę - że co rozpadła sie ze starości czy też rozpuścił sie w paliwie - a może to EKOLOGIA i właśnie uległ samoczynnej EKO-DEGRADACJI. :566:
Tak czy inaczej słono cię to wyszło - lecz i tak nie najgorzej - a z naprawą roz. to trochę potarguj się bo kazdy mech. wie że rozr. nie wolno męczyć bo się rozsypie. Te to są obliczone na kilkanaście obrotów na raz i koniec - jak dłużej to każdy walnie. (grzeje się do czerwoności i potem to tylko smród zostaje) powalcz o koszty. nie daj się.