View Single Post
Stary 19-02-2009, 19:03   #9
ziomalb1
ford::average

Model: MKI Kombi Białe
Silnik: 1.8 PB
Rocznik: 1994
Domyślnie Re: [MK1] Zderzak przód PILNE WROCŁAW

Cytat:
Napisał ziomalb1
Cytat:
Napisał piotrekv1000
Witam,
sam dziś zakładałem zamiennik. Spasowanie do samego auta - bardzo ok, założyłem go łatwo. Takie sobie spasowanie kratki w zderzak (może różni producenci). Wydaje mi się, że ten najpopolarniejszy zamiennik jest z jednego źródła, tajwański dystrybuowany przez Polcar. Jeśli potrzebujesz na już to zadźwoń do hurtowni cześci motoryzacyjnych ul. Paprotna (nie mam już namiaru). Tydzień temu mieli w ofercie po 202 zł/szt (ale brak w magazynie) Może inna hurtownia. Nie polecam Reg-Plasta - autoryzowany dealer Polcar - 303 zł/szt....
Kolor zderzaka tylko na fotkach biały (też mam białe autkoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., w rzeczywistości szary.
Witaj kolego właśnie dziś byłem w REG-PLAST i porażka 303 do lakierowania jutro wybiorę się do hurtowni tak jak piszesz na paprotną a jesli tam nie bedzie jade do radwanic kolego jak ta hurtownia sie nazywa na paprotnej? pamiętasz ???dzieki za namiary dam znac na forum co zalatwilem :fcp29
kolego czy może to ten namiar?
http://www.hurtownie.pl/hurtownia_stanm ... 36027.html
:fcp1