View Single Post
Stary 21-02-2009, 16:30   #532
mk3vip
ford::beginner

Domyślnie Re: [MK3] [MK4] CHIP TUNING

Cytat:
Napisał TOMGOL
Ale programik był pisany w grodzie Kraka. A że wgrywany w Szczecinie wygoda dla klienta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
temat Vtecha widzę trwa nadal, w poniedzialek zrobie wrzute wykresów tego Seata Leona 1.9 Tdi o którym pisałem wcześniej bo mam je dostać.

Sprawa się wyjaśniła i okazało się ze ten wysyłkowy tuning robiony w salonie był tak naprawdę robiony w warszawskim oddziale Vtecha (Kreator) wiec Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ten wasz Piro czy jak mu tam, to chyba piroman skoro taki dziwny soft indywidualnym tuningiem gotowcowym chiał zrobić takiego nowego Leona aby go chyba w powietrze za jakiś czas wysadzić.

Chłopaki z 44 zrobili co do nich należało, zorganizowali i nagrali seryjny soft, pomierzyli, zrobili nowy soft, trwało to 5 godzin a efekt będzie można zobaczyć także na wykresach bo szefoski sobie zażyczył aby porównać pomiary softu ten który był zrobiony w salonie z seria jak i z tym wirusem zrobionym teraz. Sam wykresu jeszcze nie widziałem ale z tego co mi przekazywał to jest teraz jakieś prawie 150 KM i 320-330 Nm i co ważne płynnie jedzie w każdym zakresie obrotów.

To kto od kogo i czego może się uczyć to widać na ich stronie, szefoskiemu szczena opadał na widok C63 AMG i że jeszcze ktoś to chce jak i potrafi z tuningować, Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z takimi softami to jestem pewien ze ten wasz piroman wysadził by tą maszynę w powietrze, jedna i druga ( C63AMG i Porsche Carrera 997 Turbo w serii 480 KM)

jak ktoś chce to sobie poczyta http://www.44tuning.pl/

W takim misku to misi być uciecha 6.3 litra V8 i 530 konkretnych "źrebaków" pracuje dla przyjemności, albo to Porsche 997 Turbo, 110 niutów po wirusie więcej, to musi być mega odlot.