Dzisiaj z ciekawosci wydobylem mojego S'ia z garazu (temperatura w garazu -4 zgodnie z tym co pokazywal termometr w aucie), i zaczelem testowac klime na roznych temperaturach (raz chlodzac raz grzejac)... wali cieplym powietrzem praktycznie z biegu (nie posiadam ogrzewania postojowego) i nie zauwazam zadnych tak drastycznych roznic jak opisujesz... i wszystko to przy zimnym jeszcze silniku, bo S'iek jak wiadomo potrzebuje czaaaaaaaaaaaaaasu, zeby wejsc na swoja tempereture. Gdy zakonczylem sie bawic temperatura silnika stala rowno na srodku, wiec troche czasu spedzilem przy zabawie z klima
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do tylniego nawiewu, to faktycznie jakby wersja demo przedniego nawiewu, ale mimo gabarytow auta (przynajmniej testujac metoda lopatologiczna, czyli siadajac raz tu raz tu) dosc szybko robi sie z tylu cieplo (i nie mowie tu o wlanczaniu nawiewu na max i czekaniu az z przodu bedzie sie tapicerka wykrecac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)...
Klimy uzywam przez caly rok, w zime smigam na teperaturach w zakresie 17-18 jadac sam i 20-21 jadac z dziecmi...
Nie mam zamiaru latac z termometrem po aucie i miezyc roznic po katach, ale ogolnie na moje oko wszystko smiga az milo, to samo w mojej poczciwej Foczce z klima jednostrefowa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.