Cytat:
|
Napisał Schem
He, he... ładna ściema...
Tak się składa, że mój wujek ma AMG, tyle, że 55 a nie 63.
Wiesz na czym polega sprawa? Na ODBLOKOWANIU.
I AMG to robi na życzenie... Tylko jest tam jakaś sprawa z krajem, w którym mieszkasz, że gdzieś tam nie mogą...
Więc ci Twoi geniusze nie są bynajmniej lepsi od AMG, tylko po prostu zdejmują blokadę.
W innym przypadku już by pracowali u fabrycznych tunerów :fcp2
Reklama dźwignią handlu... ja to rozumiem... ale mam wrażenie, że u nich pracujesz...
A poza tym... co takiego NOWEGO jest w silniku 1.9 TDI ?
Że zamiast w pasku albo A4 jest w Leonie?
Coś mi tu grubymi nićmi Kolego szyjesz...
|
Tak, pracuje i płaca mi 1000 zł za minute spędzenia na forum :fcp18
Co do tego Merca twojego wujka i odblokowania co przecież każde wirusowanie mozna nazwać "oblokowaniem" fabrycznego softu :fcp2
W sumie chodzi chyba o to aby wiedzieć co i jak oraz gdzie odblokować :fcp2
Co do reklamy to normalne jest że poleca się firmę czy asortyment który ma konkretną wartość, i wychodzę z założenia że gadanie o faktach ma sens bez wodolejstwa, a te konkretnie znane mi fakty w temacie Vtech vs 44tuning opisałem wczesniej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pisze chocby na ten temat dla tego ze w Krakowie podeszli do mnie i do mojego Ford-a jak do kolejnego przedmiotu do tuningu z portfelem, umowili termin ze mna na chipa a po 3 godzinach okazało się że moga mi tylko zaboxowac mojego Forda bo woogole nie mieli sprzetu do mojego motoru, to też pisałem wcześniej
Patrząc na reklamę to przecież wy tu konkretnie opisujecie i reklamujecie Vtecha, jak jakiegoś wszechmocnego a może to wy pracujecie u nich, przecież to duża firma jest...
Z tymi grubymi nicmi to przeczytaj sobie kolego to co opisywałem na stronie 23 i 24
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w tym wątku choćby na temat Leona szefowej i wirusie (gotowym) zrobionym w salonie czy to że tylko ze podobno wasz piro tylko pisał softy dla Vtechu.
Sobie kolego popatrz na to bo gostek z 44 został na tyle doceniony że ten konstruktor z F1 z którym ścisle wspólpracuja to im zafundował
http://www.44tuning.pl/najnowsze-wiadom ... robel.html
to samo przez siebie przemawia że muszą być konkretnie warci, a na zdjeciach z barborki było ewidentnie widac pod lusterkami podziekowania w jezyku angielskim dla 3 gości.
Dla mnie to jest autorytet
No coments
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.