Cytat:
|
OK.Jeszcze jedno bo auto nie bydzie garażowane czy tak jak napisałem za rok nie bydzie całe w rdzy?.Troche tego sie boje mój miesio nie rdzewieje.Jade zobaczyć tego w tychach i wtedy zobaczymy.
|
Mój był garażowany przez 7 lat i nie miało to absolutnie wpływu na to, czy rdziewieje czy nie. Teraz stoi pod chmurką, ale nie wygląda póki co gorzej niż po "pobieleniu", które miało miejsce w zeszłym roku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli masz porobione porządnie zaprawki, zakonserwowane podwozie i nadkola i nie dopuścisz, aby gdzieś rdza siędrastycznie rozwinęła, to będzie OK.
Mój jest z października 96, pierwsze poprawki miał robione w lutym 2001 roku, kolejne, już poważniejsze w 2008 (ale od 2007 do 2008 stał w krzakach nieruszany). Przednie podłużnice robiłem na jesieni 2008 - nie były bardzo pordzewiałe, ale miałem zrobione wiele rzeczy więc profilaktycznie i o to zadbałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Transity gniją, ale idzie o to zadbać, nie jest tak, że rdza jest nie do opanowania.