Być może nie wszyscy zgodzą się ze mną ale osobiście uważam że największe podziękowania należą się dla...
1.młynson'a i
Żony młynsona (za przygotowanie wspaniałego zimowego grilla, pilnowanie ognia i woqle uważam że bez ich pomocy nie wypaliłby ten spot)
2.motorka26 i
MOTORKOWEJ za kaszanki, kurczaczki, ketchupki i musztardki, (pewnie o czymś zapomniałem, tylko nie bijcie!)
3.Krzewik'a_EL i
Wojt@s'a za support w postaci węgla do grilla i przygotowanie miejsca
oraz wszystkim przybyłym za to że pomimo zimna przybyli i wsparli swoją obecnością spota na koloryferze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. senkiu w imieniu wszystkich i dziękuję.
Proszę koledzy i koleżanki nie ciągnijcie mnie do odpowiedzialności za napisanie tego posta,
na pewno umknęło mi
coś że ktoś przyniósł coś a ktoś tamtoś. Było ciasto i karczek z Wojt@sa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i kilka dobrych litrów wrzątku, bez tego wsparcia nie byłoby tak fajnie, każdy po troszku przyczynił się do super zabawy tego dnia i atrakcji (choćby
mouzes i jego 9 pachołków które skutecznie przestawiałem hehe) niemniej jednak dla mnie na podium są ludzie którzy po prostu włożyli w spota najwięcej pracy - i nie mówię oczywiście o ilości napisanych postów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wielki szacun !!!