View Single Post
Stary 27-02-2009, 13:25   #1609
baluckityp
ford::average

Model: mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2011
Smile Odp: Spot łódzkiej grupy

Być może nie wszyscy zgodzą się ze mną ale osobiście uważam że największe podziękowania należą się dla...

1.młynson'a i Żony młynsona (za przygotowanie wspaniałego zimowego grilla, pilnowanie ognia i woqle uważam że bez ich pomocy nie wypaliłby ten spot)

2.motorka26 i MOTORKOWEJ za kaszanki, kurczaczki, ketchupki i musztardki, (pewnie o czymś zapomniałem, tylko nie bijcie!)

3.Krzewik'a_EL i Wojt@s'a za support w postaci węgla do grilla i przygotowanie miejsca

oraz wszystkim przybyłym za to że pomimo zimna przybyli i wsparli swoją obecnością spota na koloryferze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. senkiu w imieniu wszystkich i dziękuję.

Proszę koledzy i koleżanki nie ciągnijcie mnie do odpowiedzialności za napisanie tego posta, na pewno umknęło mi coś że ktoś przyniósł coś a ktoś tamtoś. Było ciasto i karczek z Wojt@sa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i kilka dobrych litrów wrzątku, bez tego wsparcia nie byłoby tak fajnie, każdy po troszku przyczynił się do super zabawy tego dnia i atrakcji (choćby mouzes i jego 9 pachołków które skutecznie przestawiałem hehe) niemniej jednak dla mnie na podium są ludzie którzy po prostu włożyli w spota najwięcej pracy - i nie mówię oczywiście o ilości napisanych postów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wielki szacun !!!

Ostatnio edytowane przez baluckityp ; 27-02-2009 o 13:28
baluckityp jest offline   Odpowiedź z Cytatem