Odp: [MK3] [MK4] CHIP TUNING
[FONT="Verdana"]Otrzymałem ostatnio link do tego forum od jednego z klientów z informacją abym sobie poczytał jakie treści padają w tym wątku.
Poczytałem i przyznam Panie Grzegorzu (ciekawe skąd pomysł na login MK3VIP) że nie spodziewałem się aż takich wypowiedzi z Pana strony, bo w kontakcie bezpośrednim odbierałem Pana jako spokojnego człowieka.
Być może bym nie pisał tutaj tego postu gdyby nie fakt tematu który Pan poruszył czyli samochodów które wykonywaliśmy dla Vtech Pomorze.
Temat ten odbił się mocnym echem gdyż , wchodząc na umieszczony link okazało się, iż ze strony głównej firmy Vtech Pomorze nagle zniknęły artykuły o tych samochodach, co oznacza iż przepływ informacji przez forum jest dość dobry.
Coż były one umieszczone na stronie prawie rok i co zrobiły im reklamy to ich (niech będzie im na zdrowie), ale teraz jest wszystko przejrzyste i na swoim miejscu.
Ta sytuacja daje dużo do myślenia w temacie kto i dla czego udziela się na forum.
[/FONT]
Korzystając z okazji życzę wszystkim forumowiczom przyjemnego spędzania czasu na forum.
|