View Single Post
Stary 28-02-2009, 13:39   #546
heko
FCP TUNER

Imię: Grzegorz
Model: Edge
Silnik: 2.0tdci 235KM 500Nm
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: [MK3] [MK4] CHIP TUNING

No cóż...sprawa się powoli wyjaśnia...Vtech Pomorze wgrywał gotowce z 44tuning i umieścił je na swojej stronie...nie wnikam w to czy powinien to robić...czy nie
...są firmy w Polsce które dysponują programami (oczywiście oficjalnie) znanych zachodnich firm tuningowych ....i z powodzeniem wgrywają je do naszych autek...
...ale nie mylmy faktów...większość chipów robionych w oddziałach Vtech są pisane osobiście przez Piro...
....i z innej beczki...
...zanim ktoś, kto coś, gdzieś usłyszy i zacznie opowiadać na forum...musi sobie zdawać sprawę że większość tunerów w Polsce zna się b. dobrze (często osobiście) i nie mają aż takich problemów ze sobą jak to tu jest często opisywane ....

...a co do mnie...to zawsze (chyba) będę polecał takie zabawy właśnie w Vtech...
...dla czego??? bardzo proste...bo od kilku lat zchipowałem tam kilka swoich samochodów...i byłem świadkiem chipowania ...myślę że już kilkudziesięciu autek moich znajomych...mojej rodziny... kolegów z FCP...i MKP itd...itp...i nie spotkałem się z jakąś złą opinią z ich strony...wręcz odwrotnie...

...dlatego założyłem ten wątek na naszym forum...jestem wielkim fanem CHIPA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....i cieszę się z każdym który się zdecyduje na tą "przyjemność" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

...i jeszcze jedno !!! mam własna...dobrze prosperującą firmę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i nie jestem żadnym pracownikiem...udziałowcem...czy w inny sposób opłacanym człowiekiem Vtechu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hehe...no może liczę na kolejną modyfikację (doświadczenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) na moim autku...w ramach dobrej "znajomości" heh Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam wszystkich fanów (i nie fanów) tuningu...bawcie się dobrze...i nie dajcie się zwariowaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ..to ma być przyjemność....................................... .

https://www.facebook.com/GCSTuning
FF3 RS 2.3EB 440+KM 600NM
Edge 2.0tdci 235KM 500Nm
Stinger 3.3 500KM 750N
https://www.facebook.com/GCSCARSKRAKOW
heko jest offline   Odpowiedź z Cytatem