Odp: [MK3] [MK4] CHIP TUNING
[FONT="Verdana"]Witam, z tego co widać najlepszą obrona jest atak,czyli że to nagle my wykonujemy gotowce.
Skoro chcesz w ten sposób pokazać nasz wizerunek to zapraszam do lektury.
Najpierw HEKO warto było sprawdzić,bo kiedyś też współpracowałem z Tomkiem i dobrze wiem co to znaczy program z bazy a co program wykonany indywidualnie i kiedy idzie z bazy a kiedy jest robiony indywidualnie.
Mydlenie oczu w postaci Twojej wypowiedzi HEKO, jest średnio na miejscu, z punktu widzenia osób które znają fakty, natomiast ma sens bo większość użytkowników forum nie zagląda tam od kuchni, więcej nadal będziesz mógł naganiać klientów.
Patrząc z tej perspektywy czasowej na tą współpracę całe szczęście się zakończyła, oczywiście w okoliczność bez powiedzenia ani dziękują ani przepraszam, cóż takie mają podejście do biznesu.
Osobiście spędziłem jak i mój zespół pół roku czasu nad wyprostowanie spraw po softach Tomka w kilkunastu poważnych samochodach ważnych klientów, wiec lepiej przestać dorzucać oliwy do ognia.
Jak chcesz znać prawdę, jesteś dociekliwy prawdy i masz zarazem odwagę popatrzeć prawdzie w oczy, może wtedy bardziej obiektywnie podejdziesz do tematu mając więcej informacji to zapraszam na spotkanie a zrozumiesz co w trawie piszczy, nawet sw. są z archiwizowane też możesz zobaczyć.
Reasumując, każda z naszych firm obsługuje innych klientów i oferuje inny pakiet usług, wiec cóż tu konkurować.
Niech każdy robi swoją robotę i niech robi to jak najlepiej potrafi aby modernizacje dawały coraz lepsze efekty i klienci byli zadowoleni.
[/FONT]
|