Cytat:
|
Marq, trochę się mylisz. Zgodnie z ustaleniami z poprzedniego spotu i dyskusji w tym temecie, miejscem następnego spotkania ma być Chełmno. Miało się to odbyć 14.02, ale z różnych powodów do niego nie doszło. Teraz próbujemy odświeżyć temat i wrócić do wcześniejszych ustaleń, zmieniając termin, ale pozostawiając miejsce. Ja zaproponowałem 15.03, jednak myślę, że jest to już mało realny termin, bo jest już bliski, a odzew jest mały.
|
wrredusek, tak, masz rację. Zgodnie z ustaleniami tak miało być, i prawdopodobnie tak będzie, o ile gospodarze się odezwą. Tutaj się wszystko i zgadza i nic sie nie zmieniło. Ja tylko napisałem, że termin pokrywa mi się z terminem spotu MKP, który znałem nieco prędzej, więc w tej sytuacji mogę być tylko na jednym z tych spotów.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zmieniać w planach też oczywiście nic nie zamierzam, ale jeśli z jakichś powodów spot w Chełmnie by nie wypalił, to w razie czego każdy może dołączyć pod bydgoskie Tesco, jeśli będzie miał ochotę się spotkać.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jednak liczę, że Chełmno dojdzie do skutku mimo, że mnie tam nie będzie. Poczekajmy aż sie Dorota odezwie. Może się jeszcze wszystko wyjaśni.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.