View Single Post
Stary 02-03-2009, 18:34   #18
Zawika
ford::professional

Model: Mondeo Sedan Ghia
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Re: [mk3] kombi schowek pasażera

Cytat:
Napisał Belsnorek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie da rady, ciagne maksymalnie schowek do dolu i nie widze zadnych srubek, dochodze do takiego momentu ze wydaje mi sie ze mocniejsze pociagniecie spowoduje wylamanie calego schowka. Przy dzisiejszej probie slyszalem juz prawie slyszalem lamiacy sie plastik
Jak to robiłem, bo też rozpadł mi się kiedyś niespodziewanie zamek w zamkniętym schowku,to miałem zamiar to urwać, bo żadne magiczne sposoby opisane na forum nie pomogły.
Skoro chciałem urwać to ciągnąłem tak mocno, aż zobaczyłem te wkręty i wtedy wpadłem na pomysł, że można je odkręcić.
W sumie nawet gdybym wtedy cokolwiek urwał, byłaby to część uszkodzonego zamka schowka, który i tak jest do wymiany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja nie urwałem, więc zamek udało się naprawić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..