Temat: [C-MAX 2003-2007] Opony na lato - tylko jakie?
View Single Post
Stary 03-03-2009, 23:39   #12
Countryman
ford::beginner

Model: Focus C-Max MkI, Kuga Mk2, Kuga Mk2 FL
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2007, 2013, 2019
Domyślnie Odp: Opony na lato - tylko jakie?

Cytat:
Napisał bilocik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dokladnie jak kolega napisal, ilu uzytkownikow tyle opini i rad, jednemu pasuje te drugi mial z nimi zupelnie inne przygody ..... ja na lato juz swoj zestawik zakupilem 225/40/18 z nowymi felgami, mysle sobie a niech ma, sprawie mu nowe kółka na nowy sezon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szeroko i po bandzie hehe, do tej pory zime smigalem na 17" lato tez mam nadzieje ze na naszych drogach plomby mi nie powypadaja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kolego "bilocik" - odważnie z tym rozmiarem... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki Wszystkim za te bardziej i mniej krytyczne uwagi, jednak jako, że temat, tzn. wiosna i lato dopiero się rozkreca czekam na wasze dalsze wypowiedzi...
Countryman jest offline   Odpowiedź z Cytatem