View Single Post
Stary 06-03-2009, 12:19   #2
Karlito
ford::advanced

Model: Mondeo MKIII
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Marsz wyzwolenia konopi

Dla mnie ok robcie sobie co sobie chcecie ale mowia ze w holadii jest dozwolone, to prawda ale tam ludzie sa odpowiedzialni i nie beda szukac zaczepki ani od........ć jak tylko wyjda z kofi szopu. Jezeli chcesz sobie palic to sobie pal h mi do tego, ale nie pal tam gdzie ja to moge widziec czyt. jakies miejsce publiczne, sam pale papierosy i jakos moge wytrzymac zeby sobie zapalic gdzies gdzie mozna mozg mi z tego powodu nie eksploduje, najarani powinni byc tak samo traktowani jak pijani czyli idziesz zbakany do niemozliwosci po ulicy- policja moze cie zabrac na jakas tam izbe czy do szpitala. W domu z kolegami chcesz to sobie pal ile wlezie i mi to nie przeszkada, zaraz bedzie ze sie pozabijaja nawzajem bo najarani, a po alkocholu to spokojnie siedza zalezy od człowieka. Z czym moge sie zgodzic to to aby mozna było normalnie przenosic "towar" w kieszeni bez narazania sie na jakies konsewencje, jezeli bedzie dostepny oficjalnie to juz małolaty nie beda sprzedawac jakiegos chemika pod stadionem.