Cytat:
Kolego... co ty klepiesz? tez mieszkam w UK i oczom czsami nie wierze co widze, jak np. koles parkuje kopertowo oktawią w miejsce gdzie maluchem ciezko byłoby wjechac, mało tego, nie daje za wygraną i ładuje sie zderzakiem w pojazd za nim, dopiero jak czuje wyraźny opór zdaje sobie sprawe ze nic z tego. Inny przykład, jak koles trzasnął ręką w lusterko jakiegos pojazdu koło którego sam za blisko zaparkował i nie mógł sie przecisnąc jak wysiadł. Sam co pojade do supermarketu to moja galaktyka zostaje obdarowana nową rysą, mam juz nawet jedną zrobioną złosliwie kluczem, pewnie jakas gruba fleja nie mogła sie wgramolic. Wogóle jak oni jeżdżą pozostawia wiele do życzenia, co piąty kierowca wie do czego służy kierunkowskaz, i to akurat pewnie nie angol Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Napewno zdarzają sie wyjątki ale ogólnie Angole to barachło i w wiekszosci flejtuchy, juz pakistany lepiej dbają o fury.
|
No to dokladnie tak jak u mnie. Mam juz dziure po haku w przednim zderzaku. I polamany tylny. I lusterko czesto "spadniete"...
A bez OT to sadze ze przecietny uzytkownik kupujac uzywane auto i tak da sie naciac jak trafi na nieuczciwego sprzedawce...