Cytat:
|
Jeżeli nie będzie nic wzbudzało takowych modyfikacji to ja bym nie zgłaszał. W telewizji kiedyś pokazywali materiał o podobnej tematyce. Z tym, że auto bardzo zwracało na siebie uwagę (głośny wydech, znaczne modyfikacje wizualne pod maską). Policjant zatrzymał dowód rejestracyjny na podstawie samych oględzin.
Dlatego należy pamiętać, że policjant ma prawo zatrzymać dowód rejestracyjny na podstawie samego podejrzenia, że coś z samochodem może być nie tak. Nie musi być wyposażony w żadne narzędzia.
|
Tak tylko od kiedy to jest przestepstwem, wykroczeniem itp itd????
Jezeli stan techniczny auta nie wskazuje na jakies braki , nie ma dodatkowego oswietlenia rzeczy niezgodnych z przepisami to nic nie zabiora.
Zabierze dowod i gdzie pojedziesz? na stacje kontroli pojazdow?? wrzuci na rolki i popatrzy jak sie kola krecą??
Za glosny wydech owszem , moze skierowac na badania techniczne, tylko tez tego nie robią zbytnio.
Tak jak schem napisal , no moze oprocz tego ze mocy nie wpisuja w dowod , bo ja i w clio mam wpis dowod 2008 , jak i w dowodzie z 96r
Dlatego ja bym lał na to
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.