Hehehe... no to jeśli 0 pokazuje w odległości 30 cm to zwracam honor i raczej nie ma zagrożenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie będę się czepiał dalej oraz nie napiszę, że za nisko zamontowane czujniki mogą zwiększyć pomiar fałszywych odległości
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki temu tematowi zacząłem się zastanawiać nad ich montażem, ale chyba w celach rekreacyjnych lub extremalnych ponieważ nigdy nie miałem z cofaniem problemów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zauważyłem na necie moim zdaniem fajny zestawik bezprzewodowy i całkiem niedrogi (129 zł) a w nim czujniki i sygnalizator z wyświetlaczem na lusterko wsteczne. Tylko dziwi mnie zasilane tego wyświetlacza ponieważ jest na zasilanie od zapalniczki, zresztą skąd by nie było to wisi kabel od lusterka
Oto zestawik:
http://www.autododatki.pl/product-po...-Lusterku.html