trochę mało prawdopodobne by to były włączniki w kierownicy, mniej skomplikowanych urządzeń w naszych furkach już chyba nie ma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale pomierzę miernikiem...
Jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy to taśma, może jest inna(?), a że mam tą od kompletu z kierownicą, więc sprawdzę i tą ewentualność
Może CERES zanalizowałbyś nam ten schemat tis, bo ja przyznam szczerze nic z niego nie rozumiem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy poza taśmą i włącznikami coś jeszcze składa się na tempomat czego mogłoby brakować... bo po odwiedzinach w serwisie i ich gadce odnoszę wrażenie, że to bardziej skomplikowane :|
Moja taśma wygląda tak jak na załączonym obrazku. 1 - tu podpięta poduszka (wnioskuję, że są dwie wersje na jedną wtyczkę i dwie - u mnie wersja z tempomatem ma dwie, a oryginalnie miałem jedną). Poducha pasuje mi do obu kierownic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., 2 - podłączyłem tempomat (dwa piny z prawej odpowiadają za klakson), 3 - nie mam pojęcia do czego służy (u mnie pusta). Może ktoś wie?
Aha... dawcą był samochód o praktycznie identycznych parametrach... różnił się jedynie skrzynią biegów (mój automat) i tempomatem