View Single Post
Stary 12-03-2009, 22:34   #22
taxidriver
ford::professional

Model: Galaxy, Santa Fe
Silnik: AUY, D4EB - 2.2 16V R4 CRDi
Rocznik: 2001, 2008
Domyślnie Odp: Fotoradar a prawo[?]

Cytat:
Napisał devaluator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dostałem we wrześniu fotkę od tyłu, czytelny nr rejestracyjny. 97km/h przy ograniczeniu do 50km/h. Mandat doleciał po 3 tyg. od zdarzenia. 400zł poszło.... Plusem jedynym jest to, że mogłem sobie rozłożyć i po 100zł cykać co miesiąc, więc tak nie bolało. Każdemu proponuję to samo. Pierwsza stówka terminowo, tzn. wyrażam chęć spłaty, ale na tą chwilę mam tylko tyle. Wystarczy aby nie wszczęli postępowania egzekucyjnego. Potem co miesiąc po kolejne 100zł i po 4 mies. mandat zapłciłem. Teraz, aby się nie zagapić używam tempomatu. Czasem trzeba zapłacić za nieostrożność i oby zawsze to był mandat a nie czyjeś życie.
a co ich tak szybko spłaciłeś ja płace po 20 zł co miesiąc i też mam dobrą wole spłaty i na razie się śmieje bo nie boli a nie mogą mnie stuknąć na większą kase zostało mi jeszcze jakieś 500.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
taxidriver jest offline