Cytat:
|
subratri zastanów się co piszesz. Gdybyś doznał krzywdy o której napisałem wyżej, na pewno Twoja wypowiedź była by inna. Ponadto: jeżeli Wy Polacy, którzy opuściliście nasz kraj wypowiadacie się teraz negatywnie na jego temat, zastanówcie się po co wrócicie do kraju bądź, po co zamierzacie wrócić, skoro "tam" jest tak wspaniale. To, że teraz tak chętnie wymieniacie parę euro za sporo złotówek, świadczy o tym w jaki sposób je tam zarobiliście albo zdobyliście.
|
Moje zdanie jest niezmienione od... już prawie 10 lat (wciąż to samo) i każdy kto dużo jeździ po Polsce ma takie samo zdanie jak ja - odmienne od zdania policji.
taki krótki przykład to droga pomiędzy Tomaszowem i Warszawą, skrzyżowanie co 4 minuty, na każdym ograniczenie do 50 i na każdym fotoradar. Skrzyżowania fktycznie dość ruchliwe. Co robi kierowca dojeżdżając do tego skrzyżowania?? Patrzy na licznik i nerwowo szuka radaru i spocony zastanawia się czy uda mu się utrzymać chorą jak na dwu pasmową drogę prędkość 50km/h. I 99% kierowców tak się zachowuje. Spytaj się któregoś czy wiedział co się działo na skrzyżowaniu. żaden nie wie bo jedyne co go interesowało to prędkość i fotoradar. I gdzie tu bezpieczeństwo???
a wracając już do tematu.
Cytat:
|
Jeżeli Twoje wskazanie będzie sprowadzało się do osoby nieznanej, niezamieszkałej na terenie RP itp,
|
osoba nie zamieszkała w RP ale zamieszkała w UE jest chyba bez problemu namierzalna czy jednak nie???