Odp: Światła dzienne ("skandynawskie").
Cytat:
Ja sobie to wziąłem jako opcję z wyposażenia dodatkowego za 400 zł ( wg cennika).
Jest dodatkowy przycisk na boczku drzwi. Można sobie składać i rozkładać lusterka w czasie jazdy- jak ktoś ma taką fantazję. Po zamknięciu auta z pilota lusterka się składają, po otwarciu- rozkładają. Macie jakąś pośrednią wersję? Jest guzik do składania, ale auto nie składa uszu w.w. sytuacji? Moje dzieciaczki jak zobaczyły akcję z lusterkami i lampeczkami natychmiast baaardzo polubiły brykę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie składają się zbyt mocno,inni robią to lepiej, ale nie wystają za obrys auta.
Nie mam natomiast ich synchronizacji ze wstecznym biegiem. Zdaje się, że w Ghia jest standardem. Też fajna funkcja.
|
U mnie nie skaldaja sie automtycznie - pozostaje tylko opcja "duś na guzik" co jest bardzo denerwujące Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i zazwyczaj nie skladam lusterek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|