Cytat:
|
Jak będziesz jechał zgodnie z przepisami to nikogo nie rozjedziesz. Policjanta nie radzę. Jeden przypadek nie czyni standardu. I to z Tobą dyskusja jest bezsensowna. Masz się za kowboja. Dostosuj się do istniejącego prawa to nikt nie będzie się Ciebie czepiał.
|
O prosze bardzo jaki przepisowy kierowca sie trafił...Ja nie pisze ze jestem piratem i ze mam gdzies przepisy, tylko chciałbym zeby policja tez troche myslała jak cos robi a nie wymaga tego tylko od kierowców. To ze policja jest dla ciebie swięta to twoja sprawa ale jesli myślisz ze oni mogą zapobiec temu co rzekomo tak czesto oglądasz po wypadkach to sie grubo mylisz, ludzka głupota nie zna granic i nikt tego nie jest w stanie zmienic. Jeszcze jedno. Za kowboja sie nie uwazam, jestem juz na to troche za stary i czesto podróżuje z dwójką małych dzieci wiec staram sie nie przeginac a w swoich postach pisze tylko, co mi sie w pracy policji nie podoba, nigdzie ne napisałem ze policja jest nie potrzebna. A jesli według ciebie poscig nieoznakowanym pojadem po zatłoczonych drogach to dobry pomysł w walce z piractwem to wybacz ale nie mamy o czym wiecej dyskutowac