View Single Post
Stary 16-03-2009, 13:09   #9
subratri
Zablokowany

Model: Galaxy Ghia
Silnik: 2,8
Rocznik: '97
Domyślnie Odp: Marsz wyzwolenia konopi

[quote=Wesoly88;1114384] a teraz przykład... mam kolegów co palą i troche w życiu palili... i jakoś są normalni... mają już niektórzy z nich nawet dzieci... pracują i wszystko git jest...[/quot]
no może źle się wyraziłem - wszystko w rozsądnych ilościach - tak
ale wolny dostęp nie!
różnica po między alkoholem a zielskiem jest taka, że pijany człowiek jest rozpoznawalny to raz, dwa - trochę trzeba jednak wypić żeby mieć banię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
alkohol działa z opóźnieniem trzy
zielsko natomiast działa natychmiast, potrzebna dawka to jedna dobra chmura, (choć to zależy ... ) działa krótko więc można ładować w "wolnym czasie"
wolny dostęp to wzrost "uzależnień" choć podobno ciężko mówić o uzależnieniu w tym przypadku, ale na pewno równoznaczne z pojawieniem się dużej ilości ogłupionych ludzi na ulicach. Po alkoholu ma się kaca, po tym nie... jest to tanie...

na pewno nie jestem 100% przeciwnikiem ale jeśli ma to być pozbawione kontroli (jak fajki czy alkohol) to lepiej niech jest zabronione i tak ten kto chcę to zdobędzie
subratri jest offline   Odpowiedź z Cytatem