Cytat:
|
W rzeczywistości sytuacja wygląda tak, że nabierzesz rutyny i w gorszych warunkach też nie zwolnisz.
|
źle!!! gdy gość potrafił się zachować przy większych prędkościach to przy dozwolonych nigdy by nie dopuścił do takiej sytuacji... a może się po prostu zagapił??
Cytat:
|
Całe szczęście, że to nauka jazdy i kursantka jechała wolno
|
gdyby jechała szybko to już by jej dawno nie było na tym odcinku drogi i wtedy być może nikomu by się nic nie stało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wszyscy drą gęby że prędkość zabija a ja byłem już wiele razy w sytuacji że "dupę" uratował mi zapas mocy pod maską i indywidualna ocena drogi i tego co się na niej dzieje. Ja już wiem skąd jest ta Twoja ocena... Ty widzisz tylko wypadki i na ich podstawie oceniasz...
nie widzisz natomiast sytuacji z których ludzie wyszli bez szwanku bo myślą co robią a nie robią co im idiotyczne znaki każą... ja już teraz rozumiem skąd Twoje zdanie :564: w myśl starego przysłowia... punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.