View Single Post
Stary 17-03-2009, 09:48   #8
franczesko
FCP member

Imię: Krzysiek
Model: KUGA Mk3 ; VW Golf Mk8.5; Focus Mk3 RS
Silnik: 2.5 PHEV ; 2.0 TDI 150ps; 2.3 EB 350ps
Rocznik: 2022 ; 2025 ; 2017
Domyślnie Odp: Transit 2003 spust paliwa.

Cytat:
Napisał wojtekjanus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie chcę się autorytatywnie wypowiadać, że siatki nie ma, bo nie wiem. Ale rurka kosztuje grosze, więc warto spróbować. Myślę, że musi być długa, aby jak wejdzie do baku, swobodnie opadła na dno - co najmniej 2 m. Nie może być za miękka (cienkościenna) bo nie da się wepchnąć i za sztywna, bo nie przejdzie przez meandry wlewu. Postawiłbym samochód jak najwyżej (np na krawężniku), a kanister do zlewanie na ziemi. Jeżeli trochę benzyny zostanie, to nic nie szkodzi. Wlej do pełna ON i będzie dobrze.

Trochę mnie zaskoczyłeś tą siatką... :583:
dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak zorbie :564:

co do siatki to tak mnie poinformował pewien ''szpec'' jednak ta informacja nie jest raczej zweryfikowana, przynajmniej przez moja osobeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez franczesko ; 17-03-2009 o 19:10
franczesko jest offline   Odpowiedź z Cytatem