View Single Post
Stary 17-03-2009, 18:24   #16
jonteczek
ford::average

Model: Fiesta MK4
Silnik: 1.8D Endura-DE
Rocznik: 1996r.
Domyślnie Odp: [MK IV] 1.8D Endura-DE rechocze - czyżby korektor?

Cytat:
Napisał matrog19 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem co doradzić... jeżeli jak odłączysz to jest wszystko dobrze to może jeździj z odłączonym... Może ktoś inny dołoży swoje "3grosze" ??
może masz rację... ale to było 0oC i odpalił po paru obrotach wału (3s kręcił), ale co będzie jak przyjdzie -5 albo -10?

tam w warsztacie mi powiedział gość, że bez tego hydraulicznego mógłbym objechać wiosnę, lato i jesień, ale w zimie może być biednie... zresztą tu u mnie w górach, to nocami temperatura spada poniżej zera wiosną i jesienią, także poważnie się zastanawiam, żeby ten korektor jednak wymienić - przemyślę to, a jutro jeszcze zobaczę jak niunia odpali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

no jak na razie, to tylko Ty mi odpowiadasz, za co ślicznie dziękuję - masz już u mnie parę ładnych piw kolego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.