a co do zakrętów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to ja też lubię jak się coś dzieje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (choć moje nie chce jechać lepiej niż 220)
Miałem fiata bravo (czy brava) sport "na testach" no i ja mam takich dróżek z zakrętami w górach opór (mam nawet ulubione
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
no i tak mi się ten fiacik podobał... trakcja głupiała dopiero przy 80km/h
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hamulce niestety zostały wymienione gdy zwróciłem samochód
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
będę monotonny ale na tych właśnie drogach zakochałem się w mojej super fieście
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nigdy mnie nie zaskoczyła... znaczy tylko pozytywnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.