View Single Post
Stary 17-03-2009, 21:59   #24
subratri
Zablokowany

Model: Galaxy Ghia
Silnik: 2,8
Rocznik: '97
Domyślnie Odp: z [MK3] na zakręcie-duch w aucie? luźna dyskusja

a co do zakrętów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to ja też lubię jak się coś dzieje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (choć moje nie chce jechać lepiej niż 220)
Miałem fiata bravo (czy brava) sport "na testach" no i ja mam takich dróżek z zakrętami w górach opór (mam nawet ulubione Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
no i tak mi się ten fiacik podobał... trakcja głupiała dopiero przy 80km/h Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hamulce niestety zostały wymienione gdy zwróciłem samochód Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
będę monotonny ale na tych właśnie drogach zakochałem się w mojej super fieście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nigdy mnie nie zaskoczyła... znaczy tylko pozytywnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
subratri jest offline   Odpowiedź z Cytatem