View Single Post
Stary 17-03-2009, 22:24   #137
subratri
Zablokowany

Model: Galaxy Ghia
Silnik: 2,8
Rocznik: '97
Domyślnie Odp: Fotoradar a prawo[?]

Cytat:
Napisał zibi187 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
którym wydaje się, że jeżdżą bezpiecznie choć to też tylko ich subiektywne odczucie.
Cytat:
Napisał zibi187 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie mogą się tylko pogodzić z tym, że kiedyś ta rutyna może ich zgubić
przecież to Ty jesteś propagatorem rutyny! no właśnie przed tym się bronimy! przed ślepym patrzeniem na znaki !
Cytat:
Napisał subratri Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nikt bowiem nie jest nieomylny.
ale im więcej dynamiki i trzeźwej analizy tym szanse na pomyłkę są mniejsze!
Cytat:
Napisał subratri Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najgorsze co może być na drodze, to uważanie siebie za mistrza kierownicy
no mam nadzieję ze tu takich nie ma, Tylko czemu Ty uważasz się za wyrocznię w sprawie bezpieczeństwa???

Ja wiem jak Cię wyleczyć (czyt. otworzyć oczy)

musisz wybrać się na wczasy do francji, do niedużego miasta. Tu panuje system bardzo zbliżony do Twojego ideału. myslę, że 2 tygodnie poruszania się po nie ekspresowych drogach wyleczył by cię zupełnie. Tu nie ma zakrętu, ronda z którego ktoś by raz w tygtodniu nie wypadł. samochód w polu na dachu to widok tak popularny, że nikt na niego nie zwraca uwagi. A same "zasady" poruszania się po drodze są zbieżne z Twoimi.
subratri jest offline