18-03-2009, 00:11
|
|
|
ford::professional
Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
|
Odp: Fotoradar a prawo[?]
Cytat:
|
Wybacz, ale Twoja argumentacja do mnie nie trafia. Mam z goła odmienne zdanie, do którego poniekąd demokracja pozwala. Wolę argumentację na poziomie eksperckim niż podwórkowym. Takie jest moje i tylko moje zdanie. Nie musisz się z nim zgadzać.
|
nie przedstawiłeś żadnego argumentu a już na pewno nie wyraziłeś zdania i po raz kolejny wywyższasz się a nas obrażasz
Cytat:
|
I się nie doszukasz. Nie cytowałem. Wystarczy, że przygotowuję dokumentację do ekspertyz,
|
na studiach?!?!? no to zajebiste te ekspertyzy są skoro studenci je przygotowują
Cytat:
|
A co z tą argumentacją ekspercką? Jak tak ją lubisz, to czemu nie stosujesz? A nóż byś mnie przekonał do kilku swoich racji...
|
bo jej nie ma abo nie zna a jedyne co na razie napisał to prawda objawiona "słuchajcie mnie bo prawdę powiadam
Cytat:
|
Ja zostałem wychowany w duchu prawożądności, co wcale nie znaczy, że będę pokornie przyjmował wszystkie idiotyzmy wynikające z niedoskonałości prawa.
|
A kolega rozumie praworządność sowiecką, napisali w konstytucji, że ZSRR to bracia to nie będzie się zastanawiał tylko przytaknie bo tak napisali, własne myślenie - zero
Cytat:
|
I tak Was nie przekonam. Macie głęboko zakorzenione pewne zachowania, których zmienić łatwo lub wcale się nie da.
|
Nawet nie próbowałeś nas przekonać. Ty jedynie oświadczałeś i oczekiwałeś, że wszyscy zgodnie zaklaszczemy w łapki, a na jakiekolwiek argumenty (podstawowy element komunikacji, którą jest dyskusja, mająca na celu wymianę poglądów) albo je zbywałeś, albo szukałeś "dodatkowego autorytetu" - studia, eksperci, okraszając to stwierdzeniami o tym co MY wiemy, robimy, myślimy.
Cytat:
|
Na początki też mi się nie podobał, ale się wgłębiłem i sam doświadczyłem różnicy jazdy w słoneczny dzień na drodze zalesionej na światłach i bez. Różnica jest.
|
alleluja, wreszcie pierwsza własna opinia, co więcej poparta własnym doświadczeniem choć słabo uargumentowana..no ale jakiś postęp.
Ostatnio edytowane przez PAFFCIO ; 18-03-2009 o 00:16
|
|
|