View Single Post
Stary 20-03-2009, 00:55   #26
adam131
Minęło 9 lat i nic

Model: Mk4 Mondeo Ghia X automat; Fiesta
Silnik: 2.3 Duratec/161KM; 1.25/82KM
Rocznik: 2009; 2010
Domyślnie Odp: [MK4] bluetooth

Cytat:
Napisał januszstom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rozumiem że w zamówieniu było Sony 6-CD z BT, a po odebraniu auta okazało się że nie ma BT?
I tu tkwi problem. Pisałeś, że zaskoczył cię BT w twoim radyjku, jest a go nie zamawiałeś. Ja spodziewałem się, że w moim będzie a nie ma. Takie też miałem sugestie sprzedawcy. Fakt, na papierze tego nie mam, w naszych czasach (styczeń, luty) Sony nie występowało z BT oficjalnie ale już były takie montowane. Teraz od marca są narmalnie w cenniku czarno na białym, można wybierać. Trafiłem na okres przejściowy, star konfiguracja - nowa lonfiguracja. Ciekawe, że w salonie też ścierały się dwie opcje - ma być BT lub nie. Działa nie działa. Jest cacy jest be.
Proponowano mi różne wyjścia, ale nie było to oryginalne nawi Forda. Takie tam różne z półki i nie za darmo tylko robociznę za friko. W końcu doszliśmy do porozumienia. Trochę zapłacę ja, trochę dołożą oni i będzie Sony z BT.